سوالات خود در خصوص تجزيه تحليل آماري را از ما بپرسید

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. خدمات تخصصی "اطمینان شرق"
  4. chevron_right
  5. سوالات خود در خصوص تجزيه تحليل آماري را از ما بپرسید
نام دسته مطالب: خدمات تخصصی "اطمینان شرق"

سوالات خود در خصوص تجزيه تحليل آماري را از ما بپرسید

90 دیدگاه

“اطمینان شرق” پاسخگوی سوالات آماری شماست

در تمامی سایت های “اطمینان شرق” می توانید ذیل هر صفحه مرتبط با موضوع مد نظرتان، سوال خود را در بخش دیدگاه درج نمایید تا ما به آن با دقت و به صورت کامل پاسخ دهیم. به محض پاسخگویی ما به سوال شما، از طریق ایمیل خود از پاسخگویی ما مطلع شده و می توانید با مراجعه مجدد به آن صفحه که لینک آن در ایمیل برای شما ارسال شده است، پاسخ و راهنمایی ما را ببینید.

در ادامه برخی سوالات اساسی و مهم در خصوص تجزیه تحلیل آماری و پاسخهای آنها ارائه می گردد:

1- تحليل آماري چيست؟

تحليل آماري يا تجزيه و تحليل آماري، عبارتست از انجام عمل پردازش، توصيف و استنباط در خصوص مجموعه اي از داده ها و مشاهدات، بر اساس اصول علم آمار. در تحليل آماري همواره فرضيه هايي از قبل توسط محقق تعريف شده است و تحليلگر آماري به کمک علم آمار و نرم افزار آماري در خصوص قبول و يا رد فرضيه هاي تحقيق اعلام نظر مي کند.
نتيجه تجزيه و تحليل آماري در قالب يک گزارش مدون ارائه مي گردد. تحليل آماري مي تواند مديران را به تصميم گيري هاي علمي و اصولي رهنمون باشد. البته فرض بر صحت داده ها و اطلاعات است که صحت سنجي داده ها نيز مي تواند يکي از ابعاد تحليل هاي آماري باشد.
تحليل آماري اجبارا توسط نرم افزارهاي آماري انجام مي گردد که اين نرم افزارها بر اساس اصول علم آمار تهيه شده و نگارش يافته اند.
چنانچه هدف پردازش داده و کشف روابط بين متغيرها و نتيجه گيري از مشاهدات باشد و از قبل فرضياتي تعيين نشده باشد، عملا داده کاوي یا data mining صورت گرفته است.

2- تحليل آماري پايان نامه چيست؟

تحليل آماري في نفسه به معني پردازش داده ها و اطلاعات بر اساس روشهاي علم آمار مي باشد و براي هر گونه اطلاعات و داده ها و هر پژوهشي کاربرد دارد.
از آنجايي که بخش اعظم پژوهش ها در کشور ما توسط دانشجويان مقاطع تحصيلي تکميلي انجام مي شود، که انجام پژوهش توسط آنان در نگارش و تدوين پايان نامه نمود دارد، لذا تحليل آماري پايان نامه به معني تجزيه و تحليل پرسشنامه ها، آزمايشات و داده هاي پايان نامه هاي دانشجويي و تصميم گيري در خصوص قبول و يا رد فرضيات تحقيق پايان نامه ها مي باشد.

3- نرم افزار spss چيست؟ چگونه نرم افزاري بوده و چه کاربردي دارد؟

نرم افزار اس پي اس اس يا spss را مي توان محبوب ترين نرم افزار آماري در ايران دانست. اين نرم افزار که قدمت بسيار طولاني داشته و تاکنون نسخه هاي زيادي از آن منتشر شده است، ايده آل براي انجام آزمون ها و روش هاي آماري، خصوصا براي رشته هاي علوم انساني که داراي پرسشنامه هستند، مي باشد و مي توان با به کارگيري آن براي آزمون فرضيات تحقيق يا پروپوزال و قبول يا رد آن اقدام نمود.
داشتن شناخت کافي از علم آمار و تخصص براي تحليل خروجي هاي اين نرم افزار تحليل آماري لازم است. در منو محصولات این سایت تخصصی spss می توانید اطلاعات کاملی در خصوص این نرم افزار دریافت نمایید: spss-iran.com

4- شيوه دانلود و نصب نرم افزار آماري spss چگونه است؟

مي توانيد به آدرس زير که از سايت هاي متعلق به داده پردازي آماري اطمينان شرق است رفته و نسبت به دانلود بهترين و سازگارترين نسخه نرم افزار اس پي اس اس، که کمترين مشکل را با ويندوز دارد و به راحتي کرک مي شود، اقدام نماييد (منو خدمات):
دانلود نرم افزار SPSS

5- آيا لازم است خود شخصا تجزيه و تحليل آماري پايان نامه خويش را انجام دهم؟

قبل از هر چيز لازم است تاکيد شود که آمار علمي است که به جرات مي توان گفت در اکثر رشته هاي علمي و دانشگاهي کاربرد دارد، زيرا مبناي علمي تصميم سازي و تصميم گيري مي باشد.
حقيقت اين است که در برخي رشته ها و تخصص هايي که با ابزار تحليل آماري سر و کار زيادي دارند و طي دوران تحصيل واحدهاي زيادي را در ارتباط با آمار گذرانده اند، انتظار استاد اين است که دانشجو به طور کامل شيوه کار با نرم افزار آماري را ياد گرفته و خود نسبت به آزمون فرضيات پايان نامه خويش اقدام نمايد. البته تعداد اين رشته ها خيلي کم است. بهرحال صحبت آخر در اين زمينه را استاد راهنما بايد بگويد و تشخيص ايشان مهم است.
اما در حالت دوم و در اکثر موارد با توجه به اينکه تخصصي که دانشجو مشغول فراگيري آن است ماهيتا با فضاي انجام يک تحليل تخصصي با نرم افزاري پيچيده مانند نرم افزار آماري spss تفاوت مي کند، واقعا انتظار نمي رود دانشجو وارد فضاي تخصصي علم ديگري شده و بتواند همانند يک فردي که سالها در زمينه آمار به تحصيل و تجربه پرداخته است به انجام کار بپردازد. لذا در اين موارد دانشجو مجاز است که تخصص يک مشاور آماري با تجربه را به کار گيرد و کار پايان نامه خود را يک گام اساسي به جلو ببرد. اين حالت زماني نمود واقعي پيدا مي کندکه نياز به کار با نرم افزاري بسيار پيچيده مانند ليزرل يا ايويوز بوجود مي آيد و واقعا تعداد افرادي که توانايي انجام تحليل با اين نرم افزارها را دارند بسيار بسيار کم هستند.
حالت سومي نيز وجود دارد که دانشجو به يک متخصص آمار و پردازش هاي آماري مراجعه نموده و از وي درخواست مي نمايد شيوه انجام کار با نرم افزار آماري و اصول آماري آن را به وي آموزش دهد. در اين حالت يافتن فرد آموزش دهنده بسيار مشکل است. بعلاوه حجم و پيچيدگي مسائل آموزشي، تعداد ساعات زيادي که بايد به اين کار اختصاص يابد و حق الزحمه زياد باعث مي شود عملا از اين روش و حالت صرف نظر شود.

6- آيا به صرف فارغ التحصيل شدن در رشته آمار مي توان تجزيه و تحليل آماري را انجام داد؟

حقيقتا پاسخ اين سوال «خير» است.
علت آن نيز مساله اي است که در کل سيستم آموزش عالي کشور ما فراگير است، به عبارت ديگر فاصله زيادي بين آنچه که دانشجويان در دانشگاه ها مي آموزند با آنچه که در دنياي کسب و کار نياز است وجود دارد.
نکته ديگر اينکه متاسفانه فارغ التحصيلان ما تصور مي کنند که پس از اتمام تحصيلات ديگر نياز به هيچ تلاش و آموزشي ندارند، در حالي که در دانشگاه فقط مباني را آموخته اند و تازه اول راه هستند و مي بايست با تلاش و تجربه خود را با نيازهاي کسب و کار واقعي در جامعه تطابق دهند.
بنابراين با همه احترامي که براي هم رشته اي هاي خود قائل هستيم، اما اعتراف مي کنيم فردي که در رشته آمار تحصيلات دارد، واقعا ممکن است يک آزمون فرضيه ساده با نرم افزار اس پي اس اس را به درستي به انجام نرساند (مثلا پس از محاسبه مقدار احتمال در يک آزمون، نداند که مقدار احتمال کمتر از پنج صدم منجر به رد فرض اچ صفر مي گردد يا عدم رد آن).
آنچه که باعث شده ما به عنوان «تحليل آماري اطمينان شرق» آمادگي قبول سفارشات پردازش و تحليل آماري را اعلام نماييم، تحصيلات مقطع کارشناسي ارشد در رشته آمار به علاوه تجربيات کسب شده و آموختن هايي است که طي بيش از 15 سال تجربه و حين انجام پروژه ها و طرح هاي آماري بدست آورده ايم.

7- آيا فارغ التحصيلان رشته هايي غير از «آمار» مي توانند به عنوان مشاور، تجزيه و تحليل هاي آماري را بر عهده بگيرند؟

پاسخ اين سوال بديهي است که “خیر” است.
اگر آمارگرها مي توانند مشاوران روان شناسي شوند و يا اينکه طراحي و محاسبات سازه يک پروژه ساختماني بزرگ را انجام دهند، آنگاه روان شناسان و مهندسان عمران هم مي توانند تجزيه و تحليل آماري را انجام دهند..
قابل ذکر است برخي افراد غير آماري (مانند رشته هاي علوم اجتماعي، روان شناسي ، اقتصاد، پژوهشگري و . . . ) به دلايلي از جمله علاقه فردي و تجربه کار با نرم افزار spss، تا حدودي خروجي گرفتن از اين نرم افزار را آموخته اند، اما به خاطر داشته باشيد که اکثر اين افراد اصول کار را نمي دانند و رعايت نمي کنند، تحليل ها و نتايج نادرست ارائه داده و نمي توانند پيشنهادات تکميلي براي ارائه يک تجزيه و تحليل کامل ارائه دهند. و چنانچه کار کمي با آنچه که قبلا به صورت تجربي انجام داده اند تفاوت کند ديگر قادر به ادامه کار نمي باشند.
بنابراين همواره کار صحيح را از متخصص با تجربه همان رشته بخواهيد.

8- چنانچه براي انجام تجزيه و تحليل آماري به کمک متخصص و تحليلگر با تجربه آماري نياز پيدا کنم به کجا مي توانم مراجعه نمايم؟

کافيست در سايت «داده پردازي آماري اطمينان شرق» (همين وب سايت) که در اين زمينه يکي از بهترين ها و با تجربه ترين هاست و در سراسر ايران به فعاليت مي پردازد، سفارش درخواست خويش را ثبت نماييد و يا اينکه از پیام رسان هایی که رایج هستند استفاده کنید.

9- ممکن است وجه تحليل آماري را به شما پرداخت نمايم اما تحليل آماري مطابق با نيازهاي من به انجام نرسيده و ارائه نشود، آنگاه تکليف چيست؟

براي رفع نگراني شما در اين زمينه به اين شيوه اقدام مي گردد:
پس از دريافت داده ها و فرضيات و اخذ سفارش از مشتري و تعيين حق الزحمه تحليل آماري، ابتدا تحليل اوليه تنها با دریافت بخشی از حق الزحمه تعیین شده براي شما ارسال مي گردد تا شما آنرا بررسي نموده و در صورت تمايل حتي به استاد راهنماي خويش نيز ارائه نموده و تاييديه وي را اخذ نماييد. آنگاه در صورت رضايت بخش بودن و تاييد صحت روش آماري، نسبت به تسویه تعرفه تحليل آماري اقدام نماييد. سپس تحليل نهايي و خدمات تکميلي ما تا زمان دفاع از پايان نامه را دريافت خواهيد نمود.
ضمن اينکه ما داراي نماد اعتماد الکترونيک از وزارت صنعت معدن و تجارت هستيم و به عنوان يک موسسه آماري معتبر در سراسر کشور مشغول به فعاليت مي باشيم و رضايت مشتري از اصول برنامه استراتژيک ماست. ساير مجوزها و تاييديه را با کلیک روی لینک  مجوزهای “اطمینان شرق” برای تحلیل آماری ملاحظه نماييد.

10- نرم افزار EViews چيست و براي چه نوع تحليل هايي به کار مي رود؟

يکي از کاربردهاي آمار در علم اقتصاد و اقتصاد سنجي است. نرم افزار ايويوز (EViews) ايده آل براي اجراي روشهاي اقتصادسنجي مي باشد و براي تجزيه و تحليل داده هاي اقتصادي و به کار بستن انواع آزمونهاي اقتصادسنجي به کار مي رود. در سري هاي زماني و رگرسيون نيز حرف هاي بسياري براي گفتن دارد.

مجموعه اطمینان شرق، یک سایت تخصصی در خصوص این نرم افزار جهانی را مدیریت می کند و اگر به دنبال کسب اطلاعات بشتر هستید، حتما این وب سایت را ببینید:
سایت تخصصی EViews

11- مدل سازي معادلات ساختاري چيست و با چه نرم افزارهايي انجام مي شود؟

مدل سازي معادلات ساختاري عبارتست از ارائه يک مدل مفهومي براي پژوهش يا تحقيق. مدلي که در آن از اشکال گرافيکي استفاده مي شود و روابط بين متغيرها و جهت و شدت رابطه را نشان مي دهد.
مدل سازي و مدل يابي معادلات ساختاري را با نرم افزار هاي ليزرل، اسمارت پي ال اس، آموس و . . . قابل انجام است.

12- توضيحاتي در خصوص نرم افزار Lisrel و کاربرد آن بدهيد.

يک نوع نرم افزار معادلات ساختاري است که براي حجم نمونه بيشتر از 200 و متغيرهاي نرمال استفاده مي شود. بيشتر براي کارهاي پرسشنامه با حداکثر تعداد سوالات 35 تا استفاده مي شود.
وب سایت تخصصی ما در خصوص این نرم افزار را ببینید:
Lisrel.ir

13- نرم افزار آماري Amos چه هنگام به کار مي رود؟

يک نوع نرم افزار معادلات ساختاري است که براي حجم نمونه کمتر از 200 و متغيرهاي نرمال استفاده مي شود. بيشتر براي کارهاي پرسشنامه با حداکثر تعداد سوالات 35 تا استفاده مي شود.
وب سایت تخصصی ما در خصوص این نرم افزار را ببینید:
مدل سازی معادلات ساختاری با Amos

14- نرم افزار smart pls چه نرم افزاري است و در کجا به کار مي رود؟

يک نوع نرم افزار معادلات ساختاري است که بر پايه رگرسيون و همبستگي مي باشد و براي حجم نمونه پايين يا داده هاي غير نرمال به کار مي رود.
مجموعه تحليل آماري اطمينان شرق يک وب سايت مخصوص اين نرم افزار دارد که آدرس آن به قرار زیر است:
مدل سازی معادلات ساختاری با اسمارت پی ال اس

15- تفاوت هاي نرم افزارهاي آماري با يکديگر در چيست؟

نرم افزارهاي آماري متنوع هستند و هر کدام با توجه به کاربرد و هدفي ساخته شده اند. اما وجوه اشتراک زيادي نيز دارند.
به صورت کلي مي توان دو تقسيم بندي کلي براي نرم افزارهاي آماري مشاهده نمود:
1- گروه نرم افزارهاي توصيفي و استنباطي آماري؛
که عبارتند از spss، minitab، stata، ststistica، R، SAS و امثال آن. در ميان اين نرم افزارها برخي براي انجام برخي آزمون ها و روشهاي آماري مناسب تر هستند. به عنوان مثال نرم افزار SPSS اصالتا براي کاربرد آمار در علوم اجتماعي و شاخه هاي وابسته نگارش يافته است. سري هاي زماني را با نرم افزار minitab بهتر مي توان انجام داد. اغلب طرح آزمايش ها که براي رشته هايي مانند کشاورزي کاربرد دارد را با sas انجام مي دهند. نرم افزار statistica نمودارهاي زيبايي ارائه مي دهد. R يک نرم افزار open source و بسيار گسترده و با قابليت فراوان است که نياز به کد نويسي دارد و با آن داده کاوي نيز مي شود انجام داد.
2- گروه نرم افزارهاي معادلات ساختاري؛ 
که عبارتند از lisrel، Amos، smart pls و امثال آن و براي ترسيم مدل هاي مفهمومي به کار مي روند. ليزرل نرم افزاري است که شرايط سخت گيرانه اي براي خروجي دادن دارد و مي بايست پيش فرضها را به صورت سخت گيرانه رعايت نمود، از جمله اينکه حجم نمونه بيشتر از 200 باشد. اما اسمارت پي ال اس به دليل استفاده از روش تکنيکي ديگر شرايط آسان گيرانه تري دارد و در مواقعي که ليزرل پاسخگو نيست، راهگشاست.

16- تفاوت بين نرم افزار هاي ليزرل و آموس چيست؟

نرم افزار ليرزل (Lisrel) براي داده هاي با حجم نمونه بيشتر از 200 به کار مي رود ولي ايموس (Amos) با حجم نمونه کمتر نيز قابل استفاده است. در نرم افزار ليزرل حتما بايد داده ها نرمال باشند ولي در نرم افزار ايموس داده ها به روش خودگردان سازي نرمال مي شوند.

17- تفاوت بين نرم افزارهاي ليزرل و اسمارت پي ال اس چيست؟

تفاوت خاصی بين خروجي نرم افزارهاي ليزرل و اسمارت پي ال اس (Smart Pls) نيست و فقط ملاک انتخاب حجم نمونه مي باشد. البته در شيوه محاسبه و برآورد از روشهاي متفاوتي استفاده مي کنند. براي جزئيات بيشتر به سايتهاي ليزرل و اسمارت پی ال اس مجموعه تخصصی «اطمینان شرق» مراجعه نماييد.

4.6/5 - (11 امتیاز)
, ,
مجوزها و تاییدیه ما برای تحلیل آماری

سایر مطالب مرتبط با موضوع فوق:

توجه شود که بخش سوال و جواب ها و کامنتها بعد از این بخش قرار دارد.

تحلیل عاملی

تحلیل عاملی-روشی برای خلاصه سازی داده ها

comment70 دیدگاه
1- تحلیل عاملی چیست؟ تحلیل عاملی نامی عمومی است برای برخی روشهای آماری چند متغیره که هدف اصلی آن خلاصه کردن داده ها می باشد. این روش به بررسی همبستگی درونی تعداد زیادی از متغیرها می پردازد و در نهایت…
تحلیل آماری چیست

تحلیل آماری چیست و چگونه انجام می شود؟ برون سپاری تحلیل آماری

comment15 دیدگاه
1- تحلیل آماری چیست؟ در این مقاله در این خصوص صحبت می کنیم که اصولا تحلیل آماری چیست و چگونه و با چه ابزارهایی انجام می شود. برای سفارش تحلیل آماری چکار باید کرد؟ و برای آموزش تحلیل آماری از…
مجتبی فرشچی

عکسهایی از “اطمینان شرق”

comment6 دیدگاه
1- تصویر دفتر مجموعه اطمینان شرق: 2- تصویر مدیر مجموعه؛ سید مجتبی فرشچی  : 3- از  اعضای تیم تخصصی شرکت، در زمینه تحلیل AHP (سید محمد امین دهقان): 4- حدیثه دهقان، تحلیلگر خبره مدل سازی معادلات ساختاری- پاسخگویی به تماس…
نرم افزار sas

نرم افزار SAS

comment4 دیدگاه
SAS: نرم افزار تجزيه و تحليل آماري و انجام طرح آزمايشها با خلق نرم‌افزار تحلیل آماری Statistical Analysis Software) SAS ) وبا توسعه آن توسط گودنایت و بار به همراه دو شریک دیگر جان سال و جین هلوگ در سال…

مجوزها و تاییدیه ما برای تحلیل آماری

comment3 دیدگاه
جایزه دارید!! اگر تحلیلگر آماری مطمئن تر از ما یافتید! مجوزها و تاییدیه های ما برای ارائه خدمات تجزیه و تحلیل آماری به قرار زیر است: 1- گرید مرکز آمار ایران مرکز آمار ايران به عنوان متولي رسمي و قانوني…
تحلیل آماری

سوال و جواب پیرامون این مبحث از طریق ارسال دیدگاه:
– نیاز به عضویت در سایت ندارد
– از طریق ایمیل خود، از دریافت پاسخ مطلع می گردید
– اگر کامنتها زیاد است، برای جستجو و یافتن سوال مد نظر خود از (f + Ctrl) استفاده نمایید.
– لطفا دوستانی که اطلاعاتی تخصصی و یا تجربه ای دارند، به سوالات پاسخ دهند تا محققان سراسر کشور بهره ببرند (زکات علم نشر آن است)

90 دیدگاه. همین الان خارج شوید

  • سلام ممنون از سایت شما که بسیار قابل استفاده و پر بار است .
    سوال : آیا سوالاتی که به گروههای شاهد و آزمایش میدهیم در مرحله پیش آزمون و پس آزمون متفاوت است . به عبارتی من دوسری سوال باید طراحی کنم . یا اینکه قبل از تدریس یک سری سوال میدهم به دوگروه آن را پیش آزمون در نظر می گیریم . بعد از تدریس همان سوالها را بدهم به دو گروه و آن را پس آزمون در نظر بگیریم .آرزوی موفقیت روز افزون شما را دارم .

    پاسخ
    • سید مجتبی فرشچی
      اکتبر 21, 2018 2:00 ب.ظ

      سلام. به مراحل پیش آزمون و پس آزمون باید سوالات یکسان داد تا اثر آزمون خود را نشان دهد. اینکه گفته می شود سوالات، لزوما پرسشنامه نیست و می تواند آزمایشی از جنس آزمایشات پزشکی باشد.

      پاسخ
  • با سلام خدمت شما و تشکر بابت سایت خوبتان
    من سئوالی از شما داشتم. من هر چه در منابع مختلف مطالعه می کنم بطور دقیق مفهوم روایی سازه را درک نمی کنم. خواستم اگر ممکن است بطور شفاف در قالب یک مثال برای اینجانب شرح دهید.
    با سپاس فراوان
    091013687**

    پاسخ
    • سید مجتبی فرشچی
      نوامبر 26, 2018 3:03 ب.ظ

      سلام. خواهش.
      روایی سازه شامل روایی همگرا و واگرا و بارهای عاملی باشد. روایی سازه موضوعی است که از منابع مکتوب به خوبی نمی توان آنرا دریافت و صحبت کردن با فردی که آنرا دقیقا می داند کمک زیادی خواهد کرد.
      از طریق یکی از روشهای تماس ذکر شده در پایین صفحات سایت با خانم دهقان ارتباط بگیرید تا خدمت شما توضیح دهند. ممکن است با توجه به جزئیات سوالتان، شما را به خریداری محصول مشاوره تلفنی راهنمایی کنند.

      پاسخ
  • با سلام
    يكي از فرضيه هاي من * اندازه شركت اثر تعديل گري منفي بر روي رابطه بين اعتماد به تامين كننده و وفاداري دارد* مي باشد. متغيرهاي مستقل(كيفيت محصول،كيفيت خدمات فروش،پشتيباني فني و رسيدگي به شكايات هست) متغير وابسته اوليه اعتماد به تامين كننده و وابسته نهايي وفاداري و متغير ميانجي اندازه شركت هست.
    من براي تمام فرضيه هام از ازمون پيرسون و رگرسيون استفاده كردم اما براي فرضيه ذكر شده در بالا بايد از چه ازموني استفاده كنم؟
    شخصي به شرح زير برام انجام داده ايا درسته؟
    P-value. ضرايب. متغيرها
    0.002 0.3654219 مقدارثابت
    0.001 0.38291110 اعتماد به تامين كننده
    0.003 0.4962505 وقاداري
    0.002 0.3847455. اندازه شركت
    0.002 0.1507364 اندازه شركت* اعتماد به تامين كننده

    تحليل رو هم گفته چون ضرايب مثبت بوده تمام متغيرها تاثير مثبت روي هم دارن و داراي تعامل مثبت هستن و با توجه به ضريب 0.1507364 و سطوح معناداري 0.002 اندازه شركت اثر تعديل گري منفي ندارد و فرضيه رد مي شود.

    پاسخ
    • سید مجتبی فرشچی
      دسامبر 5, 2018 10:24 ق.ظ

      سلام. در کلیات روش درست است اما در خصوص متغیرها متوجه راهبرد تحلیل گر نشدم. فرضیه به گونه ای است که برای اثبات آن باید اثر متقابل یعنی متغیر (اعتماد به تامين كننده * وفاداری ) تاثیر منفی و معنی داری داشته باشد بر روی متغیر وابسته که اندازه شرکت است احتمالا.
      منتها در جدول رگرسیون ارسالی شما همه متغیرهای اندازه شرکت، اعتماد به تامين كننده و وفاداری آمده اند! پس متغیر وابسته کدام است؟ بالاخره یکی از این سه باید متغیر وابسته و در طرف چپ رگرسیون باشند و بدین ترتیب در لیست متغیرهای تحلیل نباید باشند! این مساله اشکال کار شماست.

      پاسخ
  • سلام چگونه می تونم داده هایم را در spss نرمال کنم؟

    پاسخ
    • سید مجتبی فرشچی
      ژوئن 29, 2019 2:20 ب.ظ

      سلام. همیشه نمی توان داده ها را نرمال نمود. اما گاهی اوقات با تبدیل زدن بر روی داده ها (مثل لگاریتم گرفتن) یا گاهی با حذف داده های پرت می توان آنها را نرمال نمود.
      اگر در خصوص اینکه اصولا نرمالیتی چیست و چگونه می توان نرمال بودن یا نبودن داده ها را آزمون نمود، این آموزش ویدئویی را داریم که بسیار کامل و جامع است:
      https://spss-iran.ir/product/normal-test/

      پاسخ
  • زهره سادات
    ژوئن 15, 2019 10:32 ب.ظ

    باعرض سلام و ادب میخواستم بدونم برای اینکه بارهای عاملی کمتر از چهاردهم یا پنج دهم را در نرم افزار ایموس حذف کنیم رفرنس خاصی هست یانه؟ رفرنس نرم افزار پی ال اس برای کمتر از چهاردهم آیا برای نرم افزار ایموس هم میتوان از چهاردهم استفاده کرد یا خیر باید از پنجم دهم استفاده نمود؟
    باتشکر

    پاسخ
    • سید مجتبی فرشچی
      جولای 10, 2019 8:31 ب.ظ

      سلام. براي حذف بارعاملي در ايموس بايد به مقدار تي وليو توجه کرد. اگر در محدوده ي استاندارد نبود آن سوال حذف مي شود.

      پاسخ
  • سلام
    من ۳۰۷ نمونه دارم
    پرسشنامه من ۲۸ تا سوال داره و چهار تا زیر مقیاس که هر زیر مقیاس یک خصوصیت را می‌سنجد
    آیا می شود برای هر فرد برای زیر مقیاس ها و نمره کل جداگانه در SPSS نمودار ستونی کشید؟
    ممنون
    لطفا اگر میشه مراحلش را بهم بگید.
    من تمام کارهایی که انجام دادم به صورت گروهی بوده

    پاسخ
    • سید مجتبی فرشچی
      سپتامبر 1, 2019 10:10 ق.ظ

      سلام. خاصیت علم آمار خلاصه کردن داده ها و کشف روابط گروهی است. اینکه برای هر فرد یک نمودار بکشید و به 307 تا نمودار برسید کار صحیحی در آمار به نظر نمی رسد. اگر قرار باشد رفتار تک تک جامعه بررسی شود چه نیازی به آمار است؟ از بررسی این 307 تا نمودار چه نتیجه ای عاید می شود؟

      پاسخ
  • سلام خسته نباشید. نمونه ام 15 نفرند. ضریب پیرسونم شده 0.41 ولی سطح معناداریم شده 0.1 یعنی معنادار نیست چرا اینطور شده؟ در ظاهر که مقدار ضریب خیلی بالاست

    پاسخ
  • سلام. من چند مقاله مرتبط با کار خودم خوندم که در قسمت آماری از آزمون کای دو استفاده کرده بود. برای مثال یک متغیر در دو سطح جنس زن و مرد بود و متغیر دوم 6 تا گروه سنی بود. در قسمت نتایج ذکر کرده بود که تفاوت در گروههای سنی بین زن و مرد معنی دار نبود ولی در بین زنان و همچنین در بین مردان معنی دار بود. دقیقا عین جمله مقاله این است:
    On comparing
    gender, the differences in the age groups were not
    significant (χ2 = 48.0, P = 0.243). However, among the
    males, the difference was significant (χ2 = 294.19,
    P = 0.001) as well as in the females (χ2 = 47.81, P = 0.001)
    من میتوانم تفاوت بین دو جنس را با آزمون کای دو محاسبه کنم ولی قسمت دوم در بین زنان وو همچنین در بین مردان را نمیدانم از چه مسیری باید بروم تا عدد کای دو و p را محاسبه کنم. خیلی ممنون میشم که مرا در این مورد راهنمایی کنید. متشکرم.

    پاسخ
  • با سلام و خسته نباشید خدمت شما
    در تبدیلات و تثبیت واریانس با روش باکس کاکس زمانی که سطح بالا و سطح پایین مشخص نشه و مقدار بهینه -5 باشد از چه تابعی برای تبدیل می توان استفاده کرد؟

    پاسخ
  • سلام و وقت بخیر، سوالی از شما بشرح ذیل داشتم:
    اگر ما دو متغیر مستقل(مفهوم) داشته باشیم که هر کدام آن به چندین ابعاد و سپس چندین شاخص و سپس چندین نماگر ریز شده باشند و در ادامه برای هر کدام از این نماگرها یک یا چند پرسش طراحی کرده باشیم. حال اگر بخواهیم در تحلیل پرسشنامه به تفکیک مفهوم یا ابعاد یا شاخص یا نماگر تحلیلی داشته باشیم چگونه میشود این کار را انجام داد و آیا در زمان ورود پرسشنامه ها به spss باید برای هر سوال یک ستون جداگانه برای اینکه تعیین شود جز کدام مفهوم یا ابعاد یا شاخص یا نماگر هست ستونی اضافه شود؟؟ راه حل شما برای موضوع چیست؟ تشکر

    پاسخ
    • سلام. وقت شما هم به خیر. در ورود داده اس پی اس اس اول باید سوالات پرسشنامه وارد شوند. و بعد به وسیله میانگین یا مجموع برای سوالات هر بعد یا شاخص, شاخص یا بعد جدید در قالب یک ستون ساخته شوند. این کار را می توان هم در اس پی اس اس و هم در اکسل انجام داد. این آموزش ویدئویی را دریافت نمایید: https://www.spss-iran.com/product/spss-data-entry/

      پاسخ
  • با سلام و احترام
    در خروجی های ایموس خطای استاندارد بین دو عامل را چگونه می توانم به دست بیاورم؟

    با تشکر

    پاسخ
  • Standardized Indirect Effects
    Standardized direct Effects
    Standardized total Effects
    در این جدول ها C.R. نوشته نشده است. امکانش هست بیشتر توضیح بفرمایید.
    تشکر

    پاسخ
  • سلام خسته نباشید. من یک پرسش نامه با سوالات ۴ گزینه‌ای دارم. میخواستم داده‌ها رو وارد spss کنم. بعد از تعریف سوالات به عنوان متغیر گزینه‌ها رو به چه صورت باید وارد کنم و ارزش گذاری آن ها به چه صورت است؟ نوع متغیر این سوالات چه می‌باشد؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

    پاسخ
    • سلام. گزینه ها را کد گذاری کنید به این صورت: مثلا خیلی زیاد=4، زیاد=3، کم=2، خیلی کم=1
      و این کدها را به ازای هر سوال و هر فرد پاسخگو به پرسشنامه، وارد نرم افزار کنید

      پاسخ
    • با سلام و وقت بخیر
      خواستم در تحلیل اماری روابط متغیرها ( که البته با اسمارت pls انجام شده بدانم که: 

      1.  وقتی که متغیر مستقل (مثلا سازگار شغلی) بر متغیر وابسته ( مثلا فلات شغلی، به شکل یک سازه کلی بدون لحاظ ابعادش) تاثیر منفی دارد، آیا لزوما بر هر یک از مولفه های این متغیر وابسته ( فلات شغلی) ؛(فلات ساختاری و فلات محتوای شغلی) هم تاثیر منفی اعمال می شود؟ مثلا اینکه ممکن است بر یکی از مولفه های فلات شغلی هیچ گونه تاثیر معناداری نداشته باشد؟

      2. و یا بالعکس:
      اگر یک متغیر مستقل مثلا (سازگاری شغلی) بر متغیر وابسته دیگری ( مثلا :تناسب فرد با شغل) تاثیر مثبت دارد، آیا بر هر یک از مولفه های ان متغیر وابسته ( مولفه های متغیر تناسب فرد با شغل- تطابق نیاز با عرضه و تطابق توانایی با عرضه )هم همین تاثیر مثبت اعمال می شود؟ مثلا ممکن است بر یکی از مولفه ها، تاثیر معنادار نباشد؟
      با سپاس

      پاسخ
      • سلام. وقت به خیر. اگر سوالات متغیر فلات همگی هم جهت هستند و سوالات معکوس وجود نداشته باشد دقیقا تاثیر متغیر مستقل بر روی ابعاد فلات هم مانند خود فلات می باشد.
        ضمن اینکه اگر تاثیر برای متغیر وابسته اصلی معنی دار باشد برای زیرمتغیرهای آن هم معنی دار است.

        پاسخ
  • با سلام
    در صورتیکه واریانس دو گروه داده یکسان باشد، برای انجام آزمون من-ویتنی در mini tab باید چه گزینه ای را انتخاب کرد؟

    پاسخ
    • سلام. در خصوص مینی تب حضور ذهن ندارم الان. اما خدمت تان بگم که کتاب آموزشی خوبی در خصوص مبانی آماری و نحوه کار با این نرم افزار در منو محصولات سایت دیگر ما وجود دارد که پیشنهاد می کنم تهیه کنید تا به این نرم افزار آماری مسلط شوید:
      http://www.spss-iran.com

      پاسخ
  • سلام در مقالات متا آنالیز اطلاعات هر مقاله ای نوشته می شود در مورد سن من دیدم اطلاعات سن هر مقاله بصورت mean +_sd گزارش می شود اما در قسمت نتایج متاآنالیز میانگین کلی سن بصورت mean+_sd نوشته می شود این میانگین کل چطور به دست می آید.

    پاسخ
  • سلام من در یک لیست صد هزارتایی اطلاعات ماهانه مربوط به 5 سال متوالی رو دارم که مقدار و درصد تغییرات رو هم به صورت فصلی و هم به صورت سالانه میخوام.
    طبق فرمول زیر درصد تغییرات رو محاسبه کردم
    100*مصرف اولیه/ (مصرف اولیه- مصرف نهایی).
    منتهی دو مشکل دارم: اول اینکه بعضی از مقادیر اولیه صفره و فرمول من ارور میده(عدد تقسیم بر صفر تعریف نشده)، من یه شرط در اکسل اضافه کردم که برای “مقادیر اول دوره بزرگتر از صفر” این فرمول انجام بشه و در غیر اینصورت “صفر” قرار بده اما بعضی از موارد اخر دوره موجودی داره و بنابراین درصد تغییرات صفر نمیشه حالا میخوام ببینم چه فورمول دقیق تری میتونم برای شرط بذارم که درصد تغییرم درست در بیاد؟
    و دوم اینکه در بعضی از گزارشات محاسبه درصد رشد یا همون درصد تغییر سالانه با فرمول زیر محاسبه شده که مقادیر فرمول بالا و پایین متفاوت در میاد، بنابراین تفاوت استفاده دو فرمول رو میخوام بدونم:
    (مصرف نهایی/مصرف اولیه)-1

    پاسخ
    • سلام. فرمول اول برای محاسبه درصد تغییرات صحیح است. عدد نهایی منهای عدد اولیه و تقسیم بر عدد اولیه. بعد نتیجه ضربدر 100 شود. مثلا می گوییم قیمت سهام 20 درصد افزایش داشته است.
      اگر مقدار اولیه صفر است به نظرم در این مواقع، درصد افزایش قابل محاسبه نیست و عددی ذکر نشود.

      پاسخ
  • سلام خیلی ممون از سایت خوبتون. من یه مشکلی دارم که متاسفانه ناشی از بی تجربگیم تو کار تحقیقاتی و بی توجهی استادام بود.
    من قبل از شروع مداخله از گروه کنترل و مداخلم یه آزمون گرفتم ولی اون موقع میانگین هاشونو چک نکردم در نهایت اون تست بین گروه ها اختلاف معنادار پیدا کرد و گروه مداخلم بالاتر بود. الان هر جا مقاله رو میفرستم بخاطر همین رد میشه من از اول نمیدونستم باید گروه ها یکسان بشن. هنوزم نمیدونم باید چجوری یکسان میکردم. و اینکه نمیتونم حذفش کنم چون رو خیلی از داده هام تاثیر داشته. بنظرتون میتونم دلیلی بیارم تو قسمت بحث که یجوری توجیحش کنه مثلا اینکه نمیشد بیشتر نمونه گیری کرد یا هر چیز دگ؟ لطفا کمکم کنید دو سال براش وقت گذاشتم.ممنون

    پاسخ
    • سلام. خواهش. لطف دارید.
      باید یجوری دوگروه رو قبل از مداخله یکسان کنید . مثلا چند تا ازمودنی تاثیر گذار رو حذف تا میانگین در دو گروه قبل از مداخله یکسان بشه

      پاسخ
  • سلام . در اولین مرحله ورود DATA اس پی اس اس به نرم افزار لیزرل خطا میده. FILE dose not exist . چرا اینطوری میشه نزم افزار رو دوباره حذف و نصب کردم همین میشه . فرمت اس پی اس اس هم مشکلی نداره

    پاسخ
  • سلام وقت شما به خیر. خیلی خوشحال شدم این صفحه شما رو پیدا کردم. یه سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید. در روش خط پایه چند گانه ما چندین بار خط پایه می گیریم و در طول درمان هم چند بار پرسشنامه ها پر میشن به اضافه پایان درمان. ما یک میانگین خط پایه داریم و یک میانگین مراحل درمان. آیا برای به دست آوودن شاخص تغییر پایا حتما باید برای پیش آزمون و پس آزمون میانگین مراحل درمان و میانگین خط پایه رو به کار برد یا میتوان آخرین جلسه درمان و اولین خط پایه رو حساب کرد؟

    پاسخ
  • سلام
    وقتتون بخیر
    سلام
    روزتون بخیر
    ببخشید من یه سوال داشتم

    اگه توی تست کای اسکوئر یکی از خونه ها مقدارش صفر باشه چیکار باید کرد ؟
    میشه از تست فیشر استفاده کرد ؟

    پاسخ
  • سلام روزتون بخیر من در حال انجام کار با یک مشکل مواجه شدم
    بعد از ازمون k-sدرصفحه outputبعد از گرفتن نتایجsigاشتباه می اید چکار باید کرد؟

    پاسخ
    • سلام. منظور از اینکه بیان می کنید “اشتباه می آید” چیست؟ در خروجی، نتیجه آزمون k-s (آزمون کلموگروف اسمیرنوف) می آید و از روی مقدار پی ولیو آن می توانیم بفهمیم که داده های ما نرمال هستند یا خیر.
      آموزشی متنی همراه با عکس از محیط نرم افزار، در خصوص آزمون نرمال بودن در SPSS (کلموگروف اسمیرنوف) در منو محصولات سایت دیگر ما وجود دارد: آزمون k-s

      پاسخ
  • سلام و عرض ادب
    دانشجوی ارشد هستم،موضوع پایان نامه ام دارای سه متغیر هست نقش انعطاف پذیری شناختی و راهبردهای تنظبم هیجان بر پیش بینی تعلل ورزی تحصیلی،،،باید از روش رگرسیون چند متغیره استفاده کنم ….کار با Spssرو هم بلدم…یکی فرضیه اصلی دارم سه تا فرضیه ی فرعی…لطفا راهنماییم کنید چجوری تجزیه و تحلیل کنم تا یه فصل خوب و منسجم و بدون اشکال داشته باشم؟
    باید هر فرضیه رو جداگانه تحلیل رگرسیون چندگانه روی اون انجام بدم؟

    پاسخ
    • سلام. توضیحات مفصل است. لازمه از یک منبع مناسب (کتاب یا فیلم آموزشی) استفاده نمایید تا به نتیجه برسید.
      اگر یک مدل رگرسیون دارید، قاعدتا یکبار لازم است آزمون رگرسیون را انجام دهید و آنگاه با توجه به نتایج آن و خروجی نرم افزار SPSS، در خصوص تایید یا رد فرضیات خود تصمیم گیری نمایید.

      پاسخ
  • سلام شما درباره مینی تب هم مشاوره میدهید اگر مشاوره میدهید من 5 ستون داده دارم با ضرایب مختلف مثل زمان و سرعت و قدرت و غیره چطوری میتونم برای این ها رگرسیون انجام بدم در ضمن این پروژه برای رشته عمران و سنجش مقاومت بتن میباشد ممنون میشم اگر برایتان مقدور است راهنمایی کنید .

    پاسخ
    • سلام. بعد از ورود داده ها در نرم افزار مینی تب، بایستی مدل رگرسیونی را با توجه به این متغیرها که گفتید در نرم افزار تعریف نموده و دستور رگرسیون را اجرا نمایید. برای اجرای رگرسیون، از نرم افزار SPSS هم می توانید استفاده نمایید. منابع آموزشی آن بیشتر در دسترس است.

      پاسخ
  • با سلام . بعد از مدلسازی در اجرا برنامه لیزرل با مشکل مواجه شدم . خطای فتال ارور به چه معنی است . ممنون

    پاسخ
  • با سلام و احترام
    من یک پرسشنامه دارم که هم شامل اعداد مثبت و هم اعداد منفی هست.
    مثلا ممکنه آزمودنی در یک آیتم نمره 5 بگیره هم ممکنه نمره منفی 5 (5-) بگیره. نحوه ورود اعداد منفی در spss به چه شکلی هست که توسط نرم افزار توی تحلیل مورد محاسبه قرار بگیره؟

    پاسخ
  • سلام. اگه یکی از متغیرها چند بعد داشته باشه ولی یکی از ابعاد فقط شامل یک سوال باشه در plsباید اون سوال را تکی به متغیر اصلی فقط وصل کرد یا به بعد مربوطه هم میشود وصل کرد؟

    پاسخ
  • سلام وقتتون بخیر.ببخشید من در تحلیل مسیر با لیزرل دچار مشکل شدم..وقتی دیاگرام تی_ولیو رسم میشه،بیشتر فرضیه ها قرمز و رد شده فقط سه مورد تایید شده.از نظر شما ایراد ندارد یا باید ان را تصحیح کنم،اگر نیاز به تصیح هست چطور انجام دهم؟

    پاسخ
  • سلام وقت بخیر علت این که در نرم افزار PLS برای فرضیه های منفی حالت معنادار مثبت درمیاد تو آزمون ولی ضریب استاندارد همون منفی بدست می اید وقتی ازمون میشه چی؟ چطور میشه حالت معنادار در این مورد منفی کرد ؟مثلا تاثیر رضایت شغلی بر ترک شغل ضریب استانداردش ازمون میشه منفی درسته ولی حالت معنادارش مثبت میشه

    پاسخ
    • سلام. وقت به خیر. منفی بودن ضریب استاندارد نشان دهنده ی جهت معکوس رابطه است. برای همین برای بررسی معنی داری ضریب از قدرمطلق تی ولیو استفاده می شود و لزومی ندارد که حتما منفی در کنار آن درج شود.

      پاسخ
  • بنده قرار است در کار خود از دو روش پی ال اس و اس وی آر با 18 مجموعه داده استفاده کنم.
    مدل ها نتایج خوبی را ارایه کرده اند. بر عکس روش هایی مثل شبکه عصبی یا رندوم فارست که با این تعداد داده مشکل داشتند.
    خواهش میکنم بفرمایید به نظر شما با وجود نتیجه خوب روش های پی ال اس و اس وی آر آیا ممکن است این تعداد کم داده نامناسب بوده باشد؟

    پاسخ
  • سلام
    وقت بخیر
    برای تجزیه و تحلیل سوالات آزمون و تعیین ضریب دشواری و تمیز آزمون چه تعداد آزمودنی کافی است؟
    حجم جامعه ۱۱ هزار نفر
    حجم نمونه ۴۰۰ نفر
    متشکرم

    پاسخ
  • سلام
    وقت بخیر
    اگر آزمونی جهت بررسی آگاهی و شناخت آزمودنی ها نسبت به یک موضوع طراحی و اجرا شود مثلا ۲۲ سوال چهارگزینه ای و قرار باشد نمره آزمودنی ها در سه سطح خیلی خوب – خوب- متوسط و ضعیف طبقه بندی شده و بعد تعیین شود که چند درصد آزمودنی ها آگاهی خیلی خوب و چند درصد آگاهی خوب و…. دارند، باید در spss چه کاری انجام داد؟؟ معیار خاصی وجود دارد یا خود محقق می تواند نمرات را دسته بندی کند؟
    متشکرم

    پاسخ
  • سلام وقت بخیر من یک پرسشنامه انگلیسی در زمینه خلاقیت دارم که برای دانش آموزان طراحی شده که نظرشون رو دررابطه با خلاقیت معلم میسنجه.شما می تونید سوالات این پرسشنامه رو طوری تغییر بدید که معلما سوالات رو جواب بدن؟ تا جاییکه اطلاع دارم با روش racsh یه محقق این کارو کرده ولی پرسشنامه ش در مقالات موجود نیس

    پاسخ
    • سلام. نه متاسفانه. این گونه مباحث که مربوط به طراحی و تهیه یک پرسشنامه است اصلا در تخصص ما آمارگران نیست. این قبیل امور می بایست توسط محققین رشته مربوطه صورت پذیرد. ما در زمینه طراحی پرسشنامه های spss نیز هیچ خدماتی نداریم.

      پاسخ
  • با سلام اگر در اکسل برای یک سال دو داده داشتیم ک تقریبا مشابه بود زمان وارد کردن ب ایویوز باید یکی را حدف کنیم یا خیر؟

    پاسخ
  • با سلام ایا با تعداد حجم نمونه 59 میتوان تحلیل عاملی اکتشافی انجام داد؟اگر خیر برای مقاله چه روش آماری برای حجم نمونه 59 پیشنهاد دارید؟ با تشکر

    پاسخ
    • سلام. حجم نمونه ای که دقیقا مورد نیاز برای تحلیل عاملی اکتشافی است را بایستی با نرم افزار PASS محاسبه نمود. اما در صورتی که تعداد نمونه ها به نسبت سوالات بالا باشد، مشکلی نخواهد بود. یکی از خروجی های تحلیل عاملی اکتشافی به حجم نمونه حساسیت دارد و در خصوص آن گزارش می دهد. این آموزش ویدئویی را تهیه و استفاده نمایید، از وب سایت ویژه spss ما:
      https://www.spss-iran.com/product/factor-analysis/

      پاسخ
  • سلام وقتتون بخیر. من برای تحلیل داده هام از آزمون t استودنت استفاده کردم، با وجود اینکه تمام پیش فرض های این آزمون رو رعایت کردم(معنی داری آزمون از طریق کولموگروف اسمیرنف اثبات شده، متغی وابسته فاصله ای و متغیر مستقل هم ترتیبی هستش) اما هنگام خروجی گرفتن از داد ها ارور میده و این پیام رو مینویسه(زیر فرمان گروه ها یک متغیر ناشناخته یا یک متغیر رشته ای طولانی را مشخص می کند. این زیر فرمان باید یک متغیر عددی یا یک متغیر رشته کوتاه را مشخص کند. متن پیدا شده: اجرای گروهی این دستور متوقف می شود.)
    واقعا ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

    پاسخ
  • سلام
    برا فرمول نویسی از کدام گزینه spss باید استفاده کرد؟
    سوال گفته مالیات رو برا شاغلین ۵درصد درآمد و برا بازنشسته ها ۱۵درصد درآمد حساب کنید

    پاسخ
  • سلام وقتتون بخیر
    برای موضوع تحقیق ( تاثیر بکارگیری فناوری بلاکچین بر مدیریت زنجیره تامین) ،که پرسشنامه از نوع دلفی و لیکرت هست و فناوری بلاکچین متغیر مستقل تنها هست و مدیریت زنجیره تامین شامل 5 چند متغیر دیگه هست. از چه آزمون آماری پیشنهاد میکنید برای تایید یا رد فرضیه ها استفاده کنم؟
    خیلی ممنون میشم پاسخ بدید

    پاسخ
  • فاطمه ضرغامی
    نوامبر 15, 2021 8:18 ق.ظ

    سلام آیا وقتی ضرایب رگرسیون در آزمونی منفی باشد مثلا پی 0.14- باشد معنادار است؟ در واقع قدرمطلق مهم است یا خیر؟

    پاسخ
    • سلام
      از روی میزان همبستگی نمی شود در خصوص معنی دار بودن یا معنی دار نبودن آن تصمیم گرفت. در نرم افزارهای آماری هنگام اعلام ضریب همبستگی، مقدار احتمال (p-value) نیز گزارش می شود. به آن توجه داشته باشید، اگر مقدار احتمال کمتر از 0.05 باشد، آنگاه می گوییم که این ضریب همبستگی معنی دار هست یا خیر.

      پاسخ
      • سلام وقت بخیر
        تحقیق پایان نامه من در مورد نقش دو متغیرمستقل در یک متغیر وابسته هستش و باید برای بررسی از multiple regression استفاده کنم. من وقتی این انالیز با spssانجام دادم. نتایج کاملا دور از انتظار دراومد . مثلا هم بستگی بین هر دو متغیر مستقل و متغیر وابسته منفی و کم دراومد. بنظر شما باید چکارکنم
        من داده هام درست و چک شده واردکردم

        پاسخ
        • سلام. ابتدا ضریب همبستگی پیرسون بین هر کدام از متغیرهای مستقل با متغیر وابسته را در spss محاسبه کنید. آنجا معلوم می شود که آیا اصلا اینها تاثیری بر روی متغیر وابسته دارند یا خیر.
          اگر این همستگی ضعیف باشد، نشان می دهد عملا این دو متغیر مستقل نقشی در تغییرات متغیر وابسته ندارند.
          و اگر واقعا این نتایج با قواعد علمی مسلم در تناقض نیست، همین نتایج رگرسیون را در گزارش خود درج کنید. البته توجه داشته باشید که رگرسیون پیش فرضهای مهم و آزمون های نیکویی برازش مهمی دارد که عدم انجام و رعایت آنها، نتایج را زیر سوال می برد.

          پاسخ
  • با سلام و تشکر. من میانگین یک متغیر را در SPSS گرفتم و عدد 1.5600E2 را به من میدهد در حالیکه ماکزیمم 203 و مینیمم 32 داشته است نمیدانم چرا این عدد را داده و E2 به چه معناست

    پاسخ
  • حمید قربانی
    مارس 31, 2022 1:05 ب.ظ

    سلام روز شما بخیر
    یک سوال داشتم از خدمتتون
    مفهوم unselected sample در روش های آماری به چه معناست؟

    پاسخ
  • سلام
    میخواستم بپرسم در مطالعات مورد شاهدی از چه روشی حجم نمونه رو بدست میارن

    پاسخ
  • سلام و ممنون از سایت حوبتون
    بنده تاثیر نگرش تامین مالی مدیران رو بر سیاست های تامین مالی آنان مطالعه می کنم و در این پژوهش از رگرسیون خطی چندگانه استفاده می کنم و تعداد ۵۱ شرکت در نمونه من قرار گرفت و داده ها به صورت پنلی هست و سه ساله داده های نگرش تامین مالی از طریق پرسشنامه و داده های سیاست های تامین مالی از طریق داده های آماده جمع آوری شده و دوره زمانی هم سه ساله هست.
    ۱ ) آیا نیازی به انجام آزمون مانایی هست؟
    چون در جایی خواندم که نیاز نیست ولی منبعش یادم رفته کجا بود.
    ۲ ) داده های نگرش تامین مالی برای ۳ سال ثابت هست و آیا این موضوع اشکالی در تخمین ها ایجاد میکنه؟ مدل پیشنهادی شما چیست؟
    سپاس از وقتی که برای بنده میگذارید.????????

    پاسخ
    • سلام. خواهش
      ببینید کار شما یک تحقیق از نوع اقتصاد سنجی است. وقتی داده ها پانل است از نرم افزار SPSS نمی شود استفاده کرد. از نرم افزار EViews بایستی استفاده کنید.
      پیشنهاد می کنم آموزش جامع رگرسیون داده های پانل با نرم افزار ایویوز را از این سایت دیگر ما دریافت و وفق آن بسته آموزش ویدئویی کار را پیش ببرید. این سایت ما مخصوص کار با نرم افزار ایویوز است:
      https://www.eviews-iran.ir/product/all-panel-data/

      پاسخ
  • سلام وقت بخیر
    رشته من معماریه و دارم روی متغیر هایی از دید در یک مسیر مشخص در فضای معماری کار می کنم، این مسیر به 43 نقطه تقسیم شده و در هر نقطه این متغیر ها محاسبه شده. در حال حاضر داده های به دست آمده در هر نقطه رو نسبت به کل مسیر میخوام تحلیل کنم ( توالی داده ها اهمیت دارد) چه آزمون آماری مناسب هست؟ سری زمانی در این تحلیل کاربردی هست؟

    پاسخ
    • سلام و وقت بخیر. لازمه اطلاعات کارتون توسط همکاران ما بررسی بشه تا بتوان اعلام نظر کرد.
      اگر مایلید برای انجام تحلیل در خدمت شما باشیم، با همکاران ما در پیام رسان ها ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  • محسن طاهری
    اکتبر 30, 2022 7:31 ق.ظ

    سلام خدمت شما و تشکر بابت سایت خوبتان
    سوالی از خدمتتون داشتم:
    آیا در نرم افزار smart PLS رویه بوت استرپ برای مدل اندازه گیری انعکاسی اجرا می شود یا خیر؟ اگر اجرا نمی شود، پس مقادیر t تجربی را چگونه به دست بیاوریم تا با مقادیر t بحرانی مقایسه کنیم؟

    پاسخ
    • سلام و وقت بخیر. بله اجرا میشود. و در مدلهای انعکاسی تنها فاکتورهایی که باید بررسی بشه t-value ها و vif ها هستن.

      پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      برای محاسبه رگرسیون بین ۲متغیر مستقل و یک متغیروابسته، مقدار sig بسیار بالاتر از 0.05 به دست اومده(حدودا ۹.) و هیچ رابطه معناداری بین هرکدوم از متغیرهای مستقل و وابسته بدست نیومده. درصورتی که درمطالعات قبلی همیشه رابطه مثبت و قوی بدست اومده. به نظر شما باید چیکارکنم تا sig کمتر بشه و معنادار باشه??

      پاسخ
  • سلام وقت بخیر
    برای محاسبه رگرسیون بین ۲متغیر مستقل و یک متغیروابسته، مقدار sig بسیار بالاتر از 0.05 به دست اومده(حدودا ۹.) و هیچ رابطه معناداری بین هرکدوم از متغیرهای مستقل و وابسته بدست نیومده. درصورتی که درمطالعات قبلی همیشه رابطه مثبت و قوی بدست اومده. به نظر شما باید چیکارکنم تا sig کمتر بشه و معنادار باشه??

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

سه × 2 =

فهرست
0
    0
    سبد خرید شما
    سبد خرید شما خالی استرفتن به فروشگاه